LOONWERK

De eerste stap richting zelf produceren onder licentie, is loonwerk. Loonwerk wil zeggen dat u zelf het materiaal aanlevert. Vervolgens maakt BART BEUGT uw materiaal tot een visgraatvloer met EASYLOX® profilering. Op die manier kunnen u en uw klantenkring alvast kennis maken met EASYLOX®. Bent u overtuigd van de voordelen? Dan kunt u de volgende stap zetten om zelf EASYLOX® producent te worden.

Machine MACHINE

Om een visgraatvloer tot een EASYLOX® vloer te maken, heeft BART BEUGT de EASYLOX® Profiler ontwikkeld. Een geheel CNC gestuurde machine. Hierin worden planken voorzien van langsprofilering automatisch ingevoerd. Vervolgens worden ze kops bewerkt,  voorzien van de voor EASYLOX® kenmerkende pockets en uitgevoerd. De machine is uit te breiden met een grotere invoer- en uitvoercapaciteit. Ook een koppeling met uw computersysteem is mogelijk. Op die manier kunnen de instellingen van een order op commissieniveau opgehaald worden. Omsteltijden zijn zeer kort. Voor producenten die reeds een visgraatvloer kunnen maken is er de EASYLOX® profiler module. Deze module brengt de EASYLOX® pockets aan en kan worden ingebouwd in uw productie omgeving.

Licentie LICENTIE

Wilt u zelf aan de slag met EASYLOX®, dan bieden wij u de licentie aan.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om op basis van een licentieovereenkomst EASYLOX® zelf te produceren? Neem dan contact met ons op.

Eigen productie EIGEN PRODUCTIE

Vanaf het moment dat de licentieovereenkomst akkoord is en de machine bij u is geïnstalleerd, bent u producent van EASYLOX® vloeren!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!