Vloeren
met een
goed gevoel

Er zijn al zoveel houten vloeren op de wereld, laat deze niet verloren gaan en geef ze een tweede leven! Maar hoe? Wij bieden mogelijkheden zodat gebruikte houten vloeren, niet op de afvalhoop belanden.

 

Heb jij een oude houten vloer? Mooi. Dan kunnen wij die voor jou vermaken tot een compleet nieuwe vloer. Heb je zelf geen houten vloer, maar wil je wél een circulaire vloer kopen? Óók dat kan! 

 

Zo zorgen we samen voor een beter leefklimaat. 

 

Een afvalvrije vloer, loopt gewoon lekkerder!

Lokale materialen

CO² vermindering

Geen bomen kappen

Geschikt vloerverwarming

Waarom zou je nog een nieuwe vloer kopen?

Als je ook kan hergebruiken met hetzelfde resultaat. Het materiaal is er al. De expertise ook. Waarom niet samen de wereld beter maken? Er zijn al zoveel houten vloeren op de wereld, laat deze niet verloren gaan. Ga dus voor nieuw, máár dan beter! Niet alleen voor jou, maar ook voor de wereld! 

Waarom wij deze dienst aanbieden?

Simpel. Wij geloven in een afvalvrije wereld. Van een houten vloer heb je een leven lang plezier, dus helpen wij jou om jouw vloer zoveel mogelijk tot zijn waarde te laten komen! Laten we zuinig zijn op dat mooie hout dat moeder natuur ons al heeft gegeven.

"Wij kochten een oud huis met een houten vloer er in. Tijdens onze verbouwing hebben wij een aanbouw geplaatst. We hebben de vloer eruit gehaald maar kwamen meters te kort, om hem terug te leggen. Dus keken we naar nieuwe vloeren. Tot wij bij Beugt terecht kwamen. Nu ligt onze 'oude' vloer er in, inclusief nieuwe delen. En ziet alles er weer nieuw uit. Top!"

- Klaas

"Mijn vloer is weer als nieuw, maar nu in de kleur die weer helemaal past bij mijn nieuwe interieur. Goede communicatie & heel blij met het eindresultaat."

- Wendy

"In mijn huis wilde ik graag vloerverwarming aanleggen. Er lag al een massief houten vloer in het huis. Dus ben ik vanuit duurzaamheids- en kostenoogpunt gaan kijken naar de mogelijkheden voor het hergebruiken van die massieve vloer. Uiteindelijk ben ik bij Beugt terecht gekomen, de enige aanbieder die ik kon vinden met een service voor het hergebruiken van houten vloeren. De vloer is nu vermaakt tot een multiplank, welke geschikt is voor op vloerverwarming. Tijdens de verbouwing werd de vloer bij Beugt opgeslagen en bewerkt, dat was een pluspunt. Hij heeft niet in de weg gelegen en werd weer netjes teruggelegd op een gepland moment.”

Chester, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Kan mijn vloer op vloerverwarming?

Ja! Dat kan zeker.
Door de vloer her te bewerken in onze fabriek wordt er van jouw massieve houten vloer, een werkingsvrije duoplank gemaakt. Waardoor dit goed samengaat met vloerverwarming.

Kan ik mijn houten vloer zonder schade verwijderen?

Dat is afhankelijk van de wijze waarop de vloer gelegd is.

Is de vloer niet verlijmd? Dan is de vloer veelal verwijderbaar zonder schade aan te brengen aan de vloer.

Ik ga aanbouwen en heb meer meters nodig. Kan dat?

Ja! Wij vullen de oude vloer aan, met nieuwe delen die precies aansluiten op de oude vloer. Waardoor er ook voor de aanbouw voldoende vloerdelen zijn! Geen probleem dus :)

Ik wil graag een nieuwe kleur. Kan dat?

Ja! Dat kan zeker.
Door de vloer her te bewerken in onze fabriek zijn er veel nieuwe kleurmogelijkheden. Zodat de vloer weer helemaal past bij jouw nieuwe interieur. 

Hoe leg ik mijn vloer weer terug na de bewerking?

Hiervoor zijn 2 opties.

Ben je heel handig?
Dan kan je het zelf doen. Twee linker handen?
Dan regelen wij dat een legger jouw vloer komt leggen.

Ik heb een vloer gekocht op marktplaats. Kan die ook bewerkt worden?

Ja! Afhankelijk van het soort vloer en de staat van de vloer, kan ook deze ingekochte vloer ciruclair ingezet worden. Zodat je weer een nieuwe vloer terug krijgt!

Contactformulier

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Vul dan onderstaand contactformulier in, en wij nemen contact met je op!

Retselseweg 2 | 5473 HC | Heeswijk - Dinther