Ciculair

Herso staat voor eindeloos (her)gebruik. In andere woorden, Herso staat voor unieke producten met een lage footprint. Vanuit de gedachte dat hout nooit afval kan zijn, maakt Herso circulaire vloeren, meubels en interieurs. Noem Herso idealisten. Dat mag. Maar ze zijn ook realistisch. Alles wat ze maken, moet kwalitatief hoogstaand zijn. Bij Herso komt idealisme en realisme samen. In co-creatie met projectinrichters, architecten, aannemers en particulieren maakt Herso waar wat ze beloven. Van ontwerp tot eindproduct.

Ook in onze fabriek worden voor Herso vloeren geproduceerd.

No waste vloeren

De kracht en idealen van Herso komen samen in de No Waste vloeren. De No Waste vloer wordt namelijk volledig gemaakt van afvalhout en eerder gebruikt hout. Zo heeft Herso voor de vloer in Circl, het circulair paviljoen van de ABN AMRO in Amsterdam, hout gebruikt uit de voetbalkantine van Top Oss, de werktafel van oma Rietje en sloopwerken van New Horizon. Herso heeft  enkel afvalhout met het FSC Recycled keurmerk. De lijmtechniek die Herso gebruikt is door henzelf ontwikkeld. Zelfs de lijm is biologisch afbreekbaar. De No Waste vloer kan daarmee gebruikt worden als magnifieke blikvanger in BREEAM projecten.

Klik hier om meer te weten te komen over No Waste vloeren. Wie weet kan jij op deze manier ook bijdragen aan een circulaire economie.