U gaat verbouwen of heeft om een andere reden vloerdelen nodig?
Dit kunnen zijn: massieve vloerdelen, tapis, bourgonge of Nova Vloer®.

Heeft u een Beugt-vloer?
Kom even langs. We halen uw gegevens uit het archief en op basis daarvan kunnen we het een en ander doornemen. Daarna komen we bij u langs om de aanheling in te meten. Dan weten we zeker wat we bij moeten maken. Ook ten aanzien van de bestaande vloer kunnen we dan advies uitbrengen om deze weer op te knappen.

U heeft geen Beugt-vloer?
Kom dan even langs met een monsterplankje van uw vloer. Op basis hiervan kunnen we kijken of we het na kunnen maken. Een geruststelling voor u, in 99,9% van de gevallen kunnen we dat. Uiteraard maken we eerst een offerte. Na akkoord hiervan komen we desgewenst nog bij u langs om een en ander in te meten.


Hoe te handelen bij (water)schade?
Mocht u onverhoopt te maken krijgen met (water)schade aan uw vloer, neem dan in eerste instantie contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen u vertellen in hoeverre u hiervoor verzekerd bent, en wat u zelf moet ondernemen.

Hierna neemt u direct contact met ons op.

Wij maken een afspraak om bij u langs te komen om de hoogte van de schade op te nemen. Hiervoor brengen wij u reiskosten in rekening. Naar aanleiding van ons bezoek ontvangt u een offerte voor het laten repareren van uw vloer. Bij deze offerte ontvangt u ook een factuur. De hoogte van dit bedrag is 10% van de totaalprijs van de offerte. Tevens vindt u hierop ook de reiskosten. Als u besluit de vloer door ons te laten repareren ontvangt u na reparatie een factuur hiervoor. De kosten die u betaald heeft voor het opstellen van de offerte zullen hierop in mindering worden gebracht.